Onze afnemers

Benelux partners

Doordat wij al jaren werkzaam zijn in de botenbranch hebben wij een netwerk kunnen opbouwen waar wij mee samenwerken. Ons grote netwerk bestaat voor  uit boothandelaren, boot opkopers en veilinghuizen. Door ons brede netwerk zijn wij in staat om vrijwel elke boot te kunnen onderbrengen bij onze afnemers. De kans is groot dat uw boot na enig opknapwerk weer op de Nederlandse wateren zal rond varen.

Internationale Partners

De Watersport opkoper staat dagelijks in contact met haar afnemers en werken hier nauw mee samen. Door onze sterke internationale positie hebben wij in tegenstelling tot andere watersport opkopers de mogelijkheid om boten te verzamelen en in één keer aan te bieden aan internationale partijen.

Onze internationale afnemers zijn geïnteresseerd in de afname van meerdere boten in één keer en kopen de boten weer van ons. Veelal gaan boten op transport naar Oost Europa en lage lonen landen waar de boten worden opgeknapt en vervolgens weer een nieuw leven krijgen.

Eigen verkoop

De Watersport Opkoper verkoopt zelf ook regelmatig schepen die wij inkopen. Vaak  ondergaan boten eerst een opknapbeurt of worden helemaal gerenoveerd voordat ze weer opnieuw aangeboden worden in de markt. Ook zullen wij boten aanbieden op botenverkoop websites.